رئیس جمهور روسیه در گفت و گو با پزشکیان به همتای ایرانی خود اطمینان داد که آماده کمک به یافتن راه حل سیاسی برای مناقشه جاری بر سر ایران است.

پزشکیان در ادامه همتای روس خود را در جریان مذاکرات صورت گرفته بین ایران و آمریکا با میانجی گری دولت پاکستان قرار داد و بزرگ ترین مانع در جهت دستیابی به یک توافق عادلانه را وجود استانداردهای دوگانه و تمامیت خواهی طرف آمریکایی دانست .
رئیس جمهور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق متوازن و منصفانه که متضمن صلح و امنیت پایدار در منطقه باشد، آمادگی کامل دارد.
پزشکیان با بیان اینکه خط قرمز ما منافع ملی و حقوق ملت ایران است افزود: اگر آمریکا به چارچوب های حقوقی بین المللی پایبند باشد، رسیدن به توافق دور از دسترس نیست.
رئیس جمهوری در ادامه، کشورهای حاشیه خلیج فارس را برادران ایران توصیف کرد و با ابراز تاسف از استفاده آمریکا از پایگاه ها و مراکز نظامی مستقر در قلمرو این کشورها برای تهاجم نظامی علیه ایران تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است تا با همسایگان خود، در جهت دستیابی به صلح و امنیت درون زای منطقه، بدون حضور و دخالت کشورهای فرامنطقه ای مشارکت و همکاری کند.
رئیس جمهور روسیه نیز در این گفت وگو ضمن قدردانی از دکتر پزشکیان و ابلاغ پیام همبستگی، همراهی و پشتیبانی روسیه از مقام معظم رهبری، دولت و ملت ایران، بر حمایت روسیه از فرایندهای دیپلماتیک برای حل و فصل سیاسی بحران جاری تأکید کرد و آمادگی کشورش برای بکارگیری ظرفیت ها و تداوم کمک به یافتن راه حل سیاسی و دیپلماتیک در مسیر حل وفصل تنش و همچنین ادامه تماس ها و رایزنی های فعال را اعلام کرد.
ولادیمیر پوتین با انتقاد جدی از مواضع و استانداردهای دوگانه طرف های غربی، بر لزوم احترام به حق حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ایران تأکید کرد و مواضع به حق طرف ایرانی از جمله در زمینه جبران خسارت های وارد شده در تجاوز نظامی علیه ایران و دریافت تضمین های امنیتی درازمدت برای عدم تکرار تجاوز را مورد تأکید قرار داد.
رئیس جمهور روسیه با اشاره به روابط دوستانه و برادرانه ایران و روسیه، بر توسعه همکاری های مختلف درچارچوب معاهده جامع راهبردی و نیز تداوم همکاری نزدیک دو کشور در مجامع بین المللی تأکید کرد.
در جریان بررسی مسائل جاری دوجانبه، دو طرف بر عزم متقابل برای تقویت همکاری های همه جانبه بر اساس حسن همجواری میان روسیه و ایران تأکید کردند.
نظر شما:
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری اعلام شد؛ ۲۹ و ۳۰ مرداد
سفر یک هیات قطری به تهران
ترامپ مدعی توافق قریب الوقوع با ایران شد؛ دستور حملات برنامه ریزی شده امشب را لغو کردم
دستور رئیس جمهور برای تسریع تامین دارو و کالا از چین،پاکستان، روسیه و جمهوری آذربایجان
بازگشت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا از شنبه به دانشگاهها
دستور پزشکیان برای رفع موانع تجارت کالاهای اساسی و بررسی زیاندهی شرکتهای دولتی